+90 242 748 78 18

Balık İşleme Fabrikası

Gelenekten Geleceğe Çeyrek Asrı Aşan Tecrübenin, Birikimin Damıtılmış Eseri

1983’ten beri sunduğu hizmetler ve ürün kalitesiyle su ürünleri sektörünün öncülerinden olan Dersu, 2008 yılında AB standartlarında bir Balık İşleme Tesisini hizmete açmıştır.
Dersu Balık İşleme Fabrikası Antalya’nın Manavgat ilçesinde 7500 m² alan üzerinde kurulu olup 2.500 m² kapalı alan kapasitesine mevcuttur.
Modern makine ve ekipmanlarla donatılmış ve oldukça hijyenik şartlarda üretim yapan Dersu Balık İşleme Fabrikası gerekli başvurulardan sonra 2009 yılında AB üyesi ülkelere ihracat iznini almış ve ihracat faaliyetlerine de başlamıştır.

Dersu Balık İşleme Fabrikası 1500 ton / yıl taze balık ve 384 ton füme balık işleme kapasitesine sahiptir.

Dondurulmuş Ürün Depolarında bin ton ürün depolanabilmektedir.
Yetiştiricilik tesislerinden ve avcılık gemilerinden getirtilen ürünler müşteri taleplerine bağlı olarak ya taze soğutulmuş olarak paketlenip sevk edilir ya da işlenerek taze temizlenmiş, fileto veya dondurulmuş olarak sevk edilir.

Denizlerimizden avcılık yoluyla elde edilen karides, midye, ahtapot, kalamar, sübye, ıstakoz gibi su ürünleri de işlenerek müşteri taleplerine göre taze veya dondurulmuş olarak sevk edilmektedir.
Dersu Balık İşleme Fabrikası bünyesindeki Smokehouse bölümünde ise başta füme ürünler olmak üzere marinatlar, karışık deniz mahsulleri salataları, soslu ürünler, kurutulmuş ürünler, balık pastırması, karpaçyo vb. ürünler üretilmektedir.

Müşteri memnuniyeti ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla her türlü olumsuzluğa sıfır tolerans ilkesiyle çalışan Dersu Balık İşleme Fabrikası’nda üretilen tüm ürünlerde, doğadan sofraya gıda güvenliğinin tam olarak sağlandığı an be an kayıt altına almaktadır. Bunu da halen uygulanmakta olan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’yle gerçekleştirmektedir.